Keďže nám ešte dnešný deň doprial viac menej slnečné počasie, prečo si nedať niečo ľahučké aj na obed.
Rozhodla som sa pre vynikajúcu morskú potvoru - rybku zvanú pangacius. V podstate, keďže som nechcela strácať veľa času v kuchyni pri šporáku a radšej ho strávim vonku na bicykli, rozhodla som sa pre veľmi jednoduchú, chutnú a hlavne rýchlu variantu.
Rybku som hodila na rozpálený olivový olej (podotkýnam nie extra panenský olivový - toho by bola škoda), osolila, pokvapkala so šťavou z 1,5 limetky a pridala som trochu korenia - zmes čierneho, bieleho a zeleného, rozmarín, trochu bazalky, tymiánu, cesnak a pekne som upiekla z oboch strán do chrumkava... rýchle, jednoduché a hlavne chutné!!!
Dobrú chuť!!!
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára